KONTOPROM obrt za knjigovodstveno-računovodstvene poslove i usluge

O nama

Nakon 27 godina rada, usavršavanja i stjecanja iskustava u raznim knjigovodstvima i računovodstvima, 15.01.2010. je osnovan ‘’KONTO PROM’’ obrt za knjigovodstveno-računovodstvene poslove, sa vizijom pružanja knjigovodstveno-računovodstvenih usluga te usluga poreznog i poslovnog savjetovanja subjektima kojima se ne isplati imati vlastito knjigovodstvo jer im poslovanje nije toliko opsežno i zahtjevno.


Bez obzira na opseg poslovanja smatramo da je kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva neophodno, osim zakonom utvrđene obveze, i za donošenje pravovremenih i ispravnih poslovnih odluka koje utječu na poslovanje i postizanje rezultata naših klijenata. Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost garantira vam kvalitetno, pravovremeno i stručno obavljanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.


Sve poslove naših klijenata vodimo u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, kontinuirano se usavršavajući i konzultirajući se sa savjetničkim kućama i drugim knjigovodstvenim servisima radi razmjene iskustava i informacija.


Od 2016. godine, knjigovodstvene i računovodstvene usluge pružamo osim na području Zagreba i na području Marije Bistrice i okolice.


Naš stručni tim, koji se sastoji od 5 zaposlenika, svojom upornošću u rješavanju problema, bez obzira na njihovu složenost, predstavlja idealni izbor za podršku i unapređenje poslovanja naših klijenata.


U našem knjigovodstvenom servisu nastojimo njegovati dugoročne poslovne odnose s našim klijentima kao i međusobno povjerenje i suradnju što predstavlja jedini pravi temelj dobrih poslovnih odnosa.


Za sve informacije, upite, razjašnjenja stojimo na raspolaganju te nam se obratite s punim povjerenjem putem e-maila, telefona, mobitela ili pismeno na adresu tvrtke.

Formalni podaci

Naziv:
KONTO PROM obrt za knjigovodstveno-računovodstvene poslove i usluge
vl. Lidija Kuhar


OIB: 84858116491

MBO: 97128376


Sjedište:
Komarski put 5, 10090 Zagreb, Hrvatska

Izdvojeni pogon:
Laz Bistrički 1c, 49249 Marija Bistrica, HrvatskaStručnost

Stalnim usavršavanjem, praćenjem zakonske regulative te konzultiranjem sa strukom, naš tim predstavlja odličan izbor za podršku i unaprijeđenje Vašeg poslovanja.

Kvaliteta

Smatramo da je kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva neophodno za donošenje pravovremenih i ispravnih poslovnih odluka naših klijenata.

Pravovremenost

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost jamči Vam kvalitetno, pravovremeno i stručno obavljanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.